Leuke Loungeboot-/Partyboot - Zeewolde, NL

(58 reviews)
12 Personen
Geen vaarbewijs nodig
Huisdieren toegestaan
Beschrijving
Let op! Wij hanteren altijd de op het moment van afvaart geldende regels die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld. Hierbij geldt ook dat een wijziging in de maatregelen GEEN reden voor annuleren is.


Unieke pontonboten uit Amerika, lekker ruim en relaxed! Met een volledig vlakke vloer en een prima railing rondom voor de veiligheid, ook voor de kleintjes.

U kunt makkelijk met 12 personen een ontspannen dag op het water doorbrengen. De 2 cillinder, 20 Pk 4 takt motor is stil, sterk en makkelijk te bedienen. Na enige uitleg vaart u zelfstandig weg en kan het vaaravontuur beginnen.

Achterop de boot bevind zich een bimini, deze biedt schaduw tijdens de zonnige dagen.

Onze pontonboten zijn voorzien van extra grote en lange drijvers zodat u ook bij grote golven droog en comfortabel kunt varen. Door het extra grote platform van 7,5 x 2,5 mtr. heeft u in totaal bijna 19 m2 vloeroppervlak,waardoor u zelfs met 12 personen ruimte genoeg heeft.

Ook is de boot uitgerust met speciale brede deuren en rails in de vloer zodat ook iemand in een rolstoel gemakkelijk aan boord kan komen. Desgewenst kunnen de banken uit de boot om meerdere personen in een rolstoel mee kunnen nemen.
Annuleringsvoorwaarden
test
Voorzieningen
Navigation charts
Hoofd motor
Cockpit kussens
Snorkeling equipment
Extras
58 reviews
Verhuurder
Boottogo

Verhuurder: Boottogo
Website:

8,9 (238 beoordelingen)
{availability}