U wordt doorgestuurd naar

Valk Zeilboot - Zeewolde, NL

(77 reviews)
5 Personen
Geen vaarbewijs nodig
Huisdieren niet toegestaan
Beschrijving
Let op i.v.m. corona graag online betalen a.u.b.

Let op! BootToGo hanteert altijd de op het moment van afvaart geldende regels die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld. Hierbij geldt ook dat wijzigingen in de maatregelen GEEN reden voor annuleren is. De door BootToGo opgestelde maatregelen zijn hier te vinden;

Je mag op 1 boot zijn:
- met de mensen waarmee je op 1 adres woont
- of in een groep van 4 personen die niet samen op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. Je mag bijvoorbeeld met 4 volwassenen die op een ander adres wonen en 2 kinderen van 8 jaar op een boot zijn.

De Valk is de ideale zeilboot om te huren en blijft een toonaangevende open zeilboot op de Nederlandse wateren. Nautix in Zeewolde verhuurt deze zeilboten en biedt u ook nog de optie om er les in te krijgen. Deze boot is stabiel, makkelijk om te varen en ruim. De boot biedt plaats voor ruim 5 personen. Door de geringe diepgang van 85 cm kunt u bijna overal varen. Alle Valken van Nautix zijn standaard voorzien van een nieuwe 4 pk 4 takt buitenboord motor met voor en achteruit zodat u makkelijk in en uit de haven kunt manouvreren.

Standaard is ook een kistje met waterkaart, toeristische informatie en schoonmaakspullen inbegrepen.

Op al onze boten kunt u gratis zwemvesten meenemen, dit wel graag bij boeken aangeven.
Annuleringsvoorwaarden
test
Voorzieningen
Navigation charts
Hoofd motor
Platte spatborden
Extras
77 reviews
Verhuurder
Boottogo

Verhuurder: Boottogo
Website:

8,9 (238 beoordelingen)
{availability}