U wordt doorgestuurd naar

Silveryacht 445 Sloep - Zeewolde, NL

(3 reviews)
4 Personen
Geen vaarbewijs nodig
Huisdieren niet toegestaan
Beschrijving
Let op i.v.m. corona graag online betalen a.u.b.

Let op! BootToGo hanteert altijd de op het moment van afvaart geldende regels die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld. Hierbij geldt ook dat een wijziging in de maatregelen GEEN reden voor annuleren is. De door BootToGo opgestelde maatregelen zijn op: https://boottogo.nl/corona-protocol-silveryacht en in de afbeeldingen te vinden.

Ook na de laatste versoepelingen van 26 juni dient nog steeds de 1,5 mtr. regel te worden toegepast! Het maximale technische aantal van de boot kan dus afwijken van het aantal personen wat tijdens corona mag. Kijk dus echt goed bij onze maatregelen wat wel en wat niet mag. Wij houden ons hier strikt aan!

De fijne compacte Silveryacht boten zijn uitgerust met een volledige kussenset met zit- en rugkussen, een stuurwiel besturing en een elektrisch gestarte moderne 4 takt buitenboord motor van 9,8 Pk. Door de afmetingen zijn ze makkelijk voor iedereen te varen. En u heeft geen vaarbewijs nodig!

Deze Silveryachts zijn gloednieuw van bouwjaar 2020. Een leuke compacte sloep met ruim plek voor 4 personen. Voorzien van een stille elektrisch gestarte 4 takt motor met stuurconsole.
Voorzieningen
Navigation charts
Hoofd motor
Platte spatborden
Cockpit kussens
Extras
3 reviews
Verhuurder
Boottogo

Verhuurder: Boottogo
Website:

8,9 (238 beoordelingen)
{availability}