Huurmijnjacht.nl

“Huur ons luxe motorjacht, Don Copita, voor een heerlijke vakantie op het water!”

 

Ook geschikt voor de minder ervaren schipper. Ons motorjacht is voorzien van een boegschroef en er is geen vaarbewijs vereist.

 

U kunt kosteloos parkeren op de “Jachthaven Nieuwboer” in Bunschoten-Spakenburg. U brengt uw vakantiespullen aan boord en vaart direct het Eemmeer op.

 

Genoeg vaarmogelijkheden, zoals de randmeren, de Vecht of richting Amsterdam. Vaargidsen en vaarkaarten zijn aan boord.

 

Ons jacht is 8,7 meter lang en 2,85 meter breed en biedt slaapplaats aan maximaal 6 personen.

 

Het is heerlijk om vanaf de boot van de rust en natuur te genieten terwijl u uw hengel uitgooit of gewoon een leuke vaartocht maakt langs mooie steden en dorpjes.

 

Tot ziens aan boord,

 

Gerdi en Arthur

"Don Copita"
Voor een héérlijke vakantie op het water!

Laatste Nieuws


Vanaf 8 maart 2024 gaat het vaarseizoen voor de “Don Copita” weer beginnen!

Ook in 2023 hebben onze huurders weer kunnen genieten van de mooie omgeving vanuit Bunschoten-Spakenburg. Het was een zonnig jaar met aangename temperaturen. Vanaf volgende maand is het weer tijd voor het nieuwe seizoen! In de winterperiode is  het nodige gedaan aan het onderhoud zodat de boot er weer helemaal…

Vanaf 17 maart 2023 ligt “Don Copita” weer voor u klaar!

Na een ontzettend leuk en zonnig seizoen te hebben gehad in 2022 is het weer tijd voor het nieuwe seizoen! De afgelopen periode heeft het jacht weer een aantal verbeteringen gekregen. Het kookstel en de koelkast zijn vernieuwd en er is een omvormer naar 230 volt ingebouwd. Om het aanleggen…