U wordt doorgestuurd naar

Redirecting...

Weco 635 - Warmond, NL

Capaciteit8 Personen
Geen vaarbewijs nodigGeen vaarbewijs nodig
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Beschrijving
Bij ons ben je op de de ideale plek om een sloep te huren. Direct gelegen aan de Kagerplassen bent u verzekerd van Hollands natuurschoon rondom de Kaag, maar kunt u er ook voor kiezen om Leiden vanaf de grachten de bezichtigen. De wecosloep 635 is geschikt voor 8 personen. De 25pk sterke motor is betrouwbaar en biedt ruim voldoende vermogen. Het teakhout geeft de sloep een elegante uitstraling. Door de prettige kussens en royale stuurstand is de Weco 635 sloep zeer comfortabel. Al met al een opsomming die u een heerlijke tocht bezorgt!

Als u een Weco 635 sloep huurt krijgt u er een waterkaart van het vaargebied en Leiden bij. Zo kunt u google maps even laten voor wat het is. Verder zijn er voor de kinderen zwemvesten en hebben we ook een trappetje zodat u na het zwemmen makkelijk de boot weer in kunt klimmen. Ook een anker mag natuurlijk niet ontbreken.

Vaarervaring is niet noodzakelijk, u krijgt voor vertrek een instructie en proefvaart.

LET OP: Voor het huren van deze sloep geldt een minimum leeftijd van 21 jaar, graag zien we even een legitimatiebewijs in. Bij slecht weer mag u kosteloos afzeggen.
Voorzieningen
Navigatieverlichting
Navigatiekaarten
Binnen stuurpositie
Hoofd motor
Reddingsvesten
Junior zwemvest
Platte spatborden
Sproeikap
Hoofdanker
Cockpit kussens
Snorkeluitrusting
Extras
Toon de ligging van de boot
Verhuurder
Olympia Charters

Verhuurder: Olympia Charters
Website:

9,4 (2274 beoordelingen)
{availability}