Tirion 21 - Offingawier, NL

(65 reviews)
Capaciteit6 Personen
Geen vaarbewijs nodigGeen vaarbewijs nodig
Huisdieren niet toegestaanHuisdieren niet toegestaan
Beschrijving
Een Tirion zeilboot huren in Friesland kan bij zeilbootverhuur Sail-a-way in Sneek. De zeileigenschappen van de Tirion zijn bijzonder goed. Met de uitgebreide trimmogelijkheden en spinaker is de Tirion een uitdaging om in te zeilen. Een voordeel ten opzichte van andere kajuitjachten is dat je zéér dicht bij het water zit en daardoor het 'echte' zeilen perfect ervaart.

Voor gezinnen met kinderen is de Tirion een ideale zeilboot om te huren. De ruimte in de kuip biedt veel bewegingsvrijheid en de hoogte van de kuip waarborgt de veiligheid aan boord. De knusse kajuit is een heerlijke plek voor de kinderen om bijvoorbeeld bij minder lekker weer, binnen te kunnen spelen of zitten. Uiteraard heeft Sail-a-way zwemvesten voor u.

De ruime kuip biedt plaats aan 4 tot 6 volwassenen en de kajuit is uitgevoerd met twee vaste slaapplaatsen. Met de optionele dektent is het aantal slaapplaatsen eenvoudig uit te bereiden tot vier.

Door de geringe diepgang van 0,90 cm is de Tirion het ideale zeiljacht voor de Friese meren. U kunt hiermee vrijwel overal komen op de binnenwateren, maar dit schip is ook geschikt voor het IJsselmeer en het Wad.

Let op : Huisdieren zijn op onze boten niet toegestaan.
Voorzieningen
Hoofd motor
Reddingsvesten
Junior zwemvest
Hoofdanker
Extras
Toon de ligging van de boot
65 reviews
Verhuurder
Sail-a-way

Verhuurder: Sail-a-way
Website:

8,8 (619 beoordelingen)
{availability}