Elektrische sloep Interboat 16
  8.5 (73 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 6 Personen
Afmetingen : 4.80 x 2.05 x 0.90 M.

Onze Interboat 16 met groene buiskap is elektrisch en geschikt voor max. 6 personen. De boot is makkelijk te besturen, milieuvriendelijk, geruisloos en zeer comfortabel. Ideaal voor een dagje relaxen op de Loosdrechtse Plassen. De minimale huurtijd bedraagt 4 uur en de maximale huurtijd per dag bedraagt 8 uur. Bij een onafgebroken vaartijd van meer dan 5 uur dient de boot mogelijk opgeladen te worden. Het snoer kan in dit geval worden meegegeven. Huisdieren en zwemmen vanaf de boot zijn niet toegestaan.

Vanaf
€ 120,-
Nu boeken

elektrische sloep Moonday 22ft
  8.7 (31 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 8 Personen
Afmetingen : 6.70 x 2.30 x 0.65 M.

Onze Moonday van 22 voet met donkerblauwe buiskap is elektrisch, milieuvriendelijk en geschikt voor 8 personen. Er is geen vaarbewijs vereist. Met zijn ruime kuip met kussens en een makkelijke besturing is het de ideale sloep voor een luxe vaartochtje op de Loosdrechtse Plassen. De minimale huurtijd bedraagt 4 uur per dag en de maximale huurtijd 8 uur. Bij een onafgebroken vaartijd van meer dan 5 uur dient de boot mogelijk opgeladen te worden. Het snoer kan in dit geval worden meegegeven. Huisdieren en zwemmen vanaf de boot zijn niet toegestaan.

Vanaf
€ 40,-
Nu boeken

Loungeponton
  8.6 (57 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 11 Personen
Afmetingen : 8.00 x 3.00 x 0.50 M.

Ons loungeponton met dubbele bimini is uitgerust met een motor en geschikt voor 11 personen. Er is geen vaarbewijs vereist. Het is de ideale boot voor grote groepen en/of rolstoelen. Het ponton is zeer stabiel en wij beschikken over een speciale oprijplank. Huurprijs inclusief één brandstoftank. Bijtanken indien nodig voor eigen rekening. U vindt een tankstation bij West End Marina. Klanten in een rolstoel die ons ponton willen huren krijgen 50% korting. Gelieve het hokje aan te vinken voor deze korting.

Vanaf
€ 40,-
Nu boeken

Polyvalk
  8.4 (457 Beoordelingen)

Open zeilboot - 5 Personen
Afmetingen : 6.50 x 2.00 x 0.85 M.

Jachthaven Wetterwille verhuurt het hele jaar door Polyvalken zonder motor. De zeilboten met rolfok zijn makkelijk in gebruik en geschikt voor 5 personen. Bij elke boot krijgt u peddels en een tonnetje met EHBO-trommel en plassenkaart. Zwemvesten voor jong en oud zijn gratis te verkrijgen.

Vanaf
€ 13,-
Nu boeken

Powered by Barqo