BM 16m2
  7.6 (8 Beoordelingen)

Open zeilboot - 4 Slaapplaatsen
Afmetingen : 6.00 x 2.00 x 0.70 M.

De karakteristieke zeilboot waarin vele van u het zeilen onder de knie hebben gekregen. Met het mooi gelakte mahonie houten dek dek heeft de boot een authentieke uitstraling. Door de romp vorm is de boot eenvoudiger te varen maar met wat meer wind is het sportief zeilen. Deze BM huurt u bij Varen op de Kaag! 

Vanaf
€ 55,-
Nu boeken

Antaris Fifty5

Sloep/open motorboot - 8 Personen
Afmetingen : 5.95 x 2.50 x 0.60 M.
Motor: ? 16 (Binnenboord, Diesel)

De Antaris Fifty5 is het summum van de sloepen. De rechte boeg en de rubberen stootrand langszij zijn kenmerkend voor deze sloep. Deze compacte sloep biedt plaats aan maar liefst 8 personen. Er is erg veel aandacht besteed aan het zitcomfort. De rugleuningen van deze sloep zijn hoog, zodat u ook na een paar uur varen nog lekker en comfortabel zit. Bij de rondzit is het zitgedeelte dermate breed dat u met meerdere mensen tegenover elkaar kunt zitten, zonder elkaar in de weg te zitten. Zoals u van ons mag verwachten is ook deze boot volledig uitgerust met onder andere een buiskap, bluetooth audio, 12v aansluiting, 2x USB oplader en zwemtrap. Tegen meerprijs is het ook mogelijk een bimini-top te huren.

Vanaf
€ 110,-
Nu boeken

Antaris Sixty6

Sloep/open motorboot - 12 Personen
Afmetingen : 6.60 x 2.60 x 0.70 M.
Motor: ? 27 (Binnenboord, Diesel)

De Antaris Sixty6 is het summum van de sloepen. De rechte boeg en de rubberen stootrand langszij zijn kenmerkend voor deze sloep. Deze brede en zeer ruime sloep biedt plaats aan maar liefst 12 personen. Er is erg veel aandacht besteed aan het zitcomfort. De rugleuningen van deze sloep zijn hoog, zodat u ook na een paar uur varen nog lekker en comfortabel zit. Bij de rondzit is het zitgedeelte dermate breed dat u met meerdere mensen tegenover elkaar kunt zitten, zonder elkaar in de weg te zitten. Zoals u van ons mag verwachten is ook deze boot volledig uitgerust met onder andere een buiskap, bluetooth audio, 12v aansluiting, 2x USB oplader en zwemtrap. Tegen meerprijs is het ook mogelijk een bimini-top te huren.

Vanaf
€ 140,-
Nu boeken

Polyvalk
  8.2 (76 Beoordelingen)

Open zeilboot - 5 Slaapplaatsen
Afmetingen : 6.65 x 2.00 x 0.85 M.

De polyvalk is bij uitstek de ideale zeilboot om een dag in te zeilen. Door de ruime en zelflozende kuip is het aangenaam verblijven aan boord. De boot is voorzien van een rolfok en heeft klemmen voor de schoten vast te zetten. Met veel of weinig wind is dit een heerlijke zeilboot. Deze Polyvalk huurt u bij Varen op de Kaag!

Vanaf
€ 55,-
Nu boeken

Kaaglifeboat 650
  8.5 (61 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 10 Personen
Afmetingen : 6.50 x 2.25 x 0.60 M.
Motor: ? 17 (Binnenboord, Diesel)

De Kaaglifeboat 650 is gebouwd volgens ons eigen ontwerp en daardoor zeer praktisch en ruim ingericht. De diepe kuip maakt dit een veilige boot voor gezinnen met jonge kinderen. De boot biedt plaats aan maar liefst 10 personen en is bij uitstek geschikt voor een mooie tocht over de Kagerplassen en door Leiden. Zoals u van ons mag verwachten is ook deze boot volledig uitgerust met onder andere een buiskap, bluetooth audio, 12v aansluiting, 2x USB oplader en zwemtrap. 

Vanaf
€ 100,-
Nu boeken

Kaaglifeboat 850
  8.8 (17 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 12 Personen
Afmetingen : 8.50 x 2.75 x 0.80 M.
Motor: ? 27 (Binnenboord, Diesel)

De Kaaglifeboat 850 is gebouwd volgens ons eigen ontwerp en daardoor zeer ruim en praktisch ingericht. Met zijn geïntegreerde zonnedek, grote rondzit en ruime opbergruimtes is deze sloep zeer geschikt voor lange dagtochten. De boot biedt plaats aan maximaal 12 personen en is ondanks zijn grootte zeer goed te manoeuvreren dankzij de boegschroef en hydraulische besturing. Helaas is deze sloep niet geschikt voor de binnenstad van Leiden. Zoals u van ons mag verwachten is ook deze boot volledig uitgerust met onder andere een buiskap, bluetooth audio, boegschroef, zonnedek, 12v aansluiting, 2x USB oplader en zwemtrap. 

Vanaf
€ 140,-
Nu boeken

Elektrasloep
  8.2 (7 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 6 Personen
Afmetingen : 5.75 x 2.00 x 0.00 M.
Motor: ? 6 (Binnenboord, Electrisch)

De Elektra Sloep van Jachtwerg Möllers is een ruime en comfortabele sloep. Uitgerust met een elektramotor waarmee u maximaal 5 uur kunt varen. De absolute stilte van de elektramotor maakt het verblijf op deze sloep zeer aangenaam. De sloep is voorzien van een luxe kussenset en buiskap. Kortom een heerlijke sloep om met meerdere mensen een dagje te varen. Ook deze sloep is voorzien van een Ipod/Iphone aansluiting.

Vanaf
€ 195,-
Nu boeken

Naute 455

Sloep/open motorboot - 4 Personen
Afmetingen : 4.55 x 1.85 x 0.00 M.

De Naute 455 is een compacte sloep welke zeer ruim en praktisch ingericht is. Met zijn grote rondzit en voldoende opbergruimtes is deze sloep zeer geschikt voor een heerlijke dag op de Kaag. De boot biedt plaats aan maximaal 4 personen en is zeer eenvoudig te besturen. Het vaargebied van deze sloep is uitsluitend de Kagerplassen. Zoals u van ons mag verwachten is ook deze boot volledig uitgerust met onder andere een buiskap, bluetooth audio, zonnedek en zwemtrap. 

Vanaf
€ 185,-
Nu boeken

Powered by Barqo