Winner 10.1
  8.4 (10 Beoordelingen)

Kajuit zeilboot - 6 Slaapplaatsen
Afmetingen : 10.10 x 3.25 x 1.80 M.
Motor: ? 21 (Binnenboord, Diesel)

De Winner 10.1 is een comfortabele cruiser racer. Hiermee kunt u zowel sportief als comfortabel zeilen. Dit zeilacht is in het blauw uitgevoerd en heeft daarmee een bijzondere en luxe uitstraling. De winner 10.10 is een van de beste performance cruisers in deze maat. De boot is zeer compleet met verwarming, kleuren-plotter, maindrop-systeem en eventueel is een gennaker ook mogelijk.

Vanaf
€ 1140,-
Nu boeken

Winner 900
  8.0 (22 Beoordelingen)

Kajuit zeilboot - 6 Slaapplaatsen
Afmetingen : 9.00 x 2.96 x 1.60 M.
Motor: ? 15 (Binnenboord, Diesel)

De Winner 900 is het nieuwste model van Winner Yachts. Dit jacht is het instapmodel van deze gerenommeerde jachtbouwer. Ze beschikt over zeer sportieve en goede zeileigenschappen. Met een uitgebouwd grootzeil, gennaker en een zeer stijve en lichte romp is zeilplezier verzekerd. Het interieur heeft een luxe en ruimtelijke uitstraling. Op dit schip kunt u heerlijk vakantie vieren met maximaal zes personen.

Vanaf
€ 615,-
Nu boeken

Jeanneau 33i
  8.3 (27 Beoordelingen)

Kajuit zeilboot - 6 Slaapplaatsen
Afmetingen : 9.96 x 3.33 x 1.50 M.
Motor: ? ? (Binnenboord, Diesel)

Deze nieuwe Jeanneau 33i is een goed zeilend en luxe schip. Dit schip is ideaal om met 4 tot 6 personen riant vakantie te vieren. De Renske is zeer compleet uitgerust, met onder andere de modernste navigatie apparatuur, stuurautomaat, verwarming en vele extra's die het zeilen en het verblijf aan boord extra comfortabel maken. Het interieur is zeer goed afgewerkt. Tijdens uw verblijf aan boord zult u genieten van de open en praktisch ingerichte kombuis een volledig uitgeruste kaartentafel, een comfortabele, ruime salon en natte cel. De ruime hutten zijn allemaal voorzien van voldoende bergingsruimte en een grote hangkast.

Vanaf
€ 555,-
Nu boeken

Jeanneau Sun Oddyssey 379
  9.0 (25 Beoordelingen)

Kajuit zeilboot - 8 Slaapplaatsen
Afmetingen : 11.34 x 3.76 x 1.95 M.
Motor: ? 29 (Binnenboord, Diesel)

Deze jonge luxueuze cruiser zal onze vloot in 2015 aanvullen. Met maar liefst 3 ruime hutten met slimme opbergmogelijkheden en bedden van ruim 2 meter lang is deze 37-voeter de ideale boot voor een weekendje weg met familie of vrienden. Het riante salon, de ruime keuken en grote navigatiehoek zorgt ervoor dat u binnnen in alle comfort en luxe kunt vertoeven. De Jeanneau 379 beschikt naast dit prachtig ruim interieur ook over schitterende zeileigenschappen. Dit gecombineerd met de grote zeewaardigheid en stabiliteit zorgt ervoor dat u lekker kunt zeilen met een gerust gevoel.

Vanaf
€ 687,-
Nu boeken

Jeanneau 34.9
  8.7 (16 Beoordelingen)

Kajuit zeilboot - 8 Slaapplaatsen
Afmetingen : 10.34 x 3.44 x 1.98 M.
Motor: ? 21 (Binnenboord, Diesel)

Deze Jeanneau 349 is het allernieuwste Sun Odyssey-model van Jeanneau. Deze luxueuze cruiser is de perfecte combinatie van ontspannen zeilen, comfort en zeewaardigheid. De uitnodigende kuip heeft twee stuurwielen (beide voorzien van een plotter), een grote kuiptafel en zwemplateau, zo kan u in alle comfort genieten van een heerlijk weekendje zeilen. Het ruime lichte interieur met drie hutten zorgt ervoor dat in u alle luxe optimaal kan genieten met uw gezin.

Vanaf
€ 687,-
Nu boeken

Dufour 382 Grand Large, Athena
  9.6 (9 Beoordelingen)

Kajuit zeilboot - 8 Slaapplaatsen
Afmetingen : 11.25 x 3.85 x 1.90 M.
Motor: ? 40 (Binnenboord, ?)

Nieuw erbij gekomen voor 2018, een prachtig modern jacht met prima zeileigenschappen, veel ruimte benedendeks en slimme techniek aan boord! Athena is een Dufour 382 Grand Large met 3 ruime hutten en een lichtrijk, vriendelijk interieur.  Het schip is o.a. voorzien van offshore fok (108%), volledig doorgelat grootzeil, lazybag / maindrop system, een bijzonder lange mast (9/10 fractionele tuigage), radar, AIS, kleurenplotters, stuurautomaat. Zij is beschikbaar vanaf 27 april 2018. Photo ©Guido Cantini, Seasee.com / Dufour. Met vriendelijke toestemming van Dufour Yachts.

Vanaf
€ 775,-
Nu boeken

Thijs
  8.7 (16 Beoordelingen)

Kajuit zeilboot - 6 Slaapplaatsen
Afmetingen : 9.67 x 3.31 x 1.90 M.
Motor: ? 20 (Binnenboord, ?)

Deze Dufour is zeer compleet uitgerust, met onder andere de modernste navigatieapparatuur en verwarming. Het interieur is mooi en bijzonder lichtrijk afgewerkt. Tijdens uw verblijf aan boord zult u genieten van de open en praktisch ingerichte kombuis, een volledig uitgeruste kaartentafel, een ruime salon en natte cel. Laatst genoemde heeft nog veel extra ruimte om bijvoorbeeld zeilpakken goed te laten drogen. Ook de twee hutten zijn voorzien van voldoende bergruimte. Het schip heeft zowel een dubbele stuurwiel als ook dubbele roer. Deze maken samen met een high aspect fok en het lazybag (maindrop) systeem het zeilen nog makkelijker. Een prima schip om met maximaal zes personen heerlijk te zeilen! Photo ©Guido Cantini, Seasee.com / Dufour. Met vriendelijke toestemming van Dufour Yachts.

Vanaf
€ 545,-
Nu boeken

Powered by Barqo