Isloep 585
  9.1 (46 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 6 Personen
Afmetingen : 5.85 x 2.30 x 0.60 M.
Motor: ? 16 (Binnenboord, Diesel)

Nu te huur in Uithoorn, de nieuwe Isloep 585 met zonnedek. Een luxe 6 persoons sloep om in alle stilte heerlijk mee te varen. Een absolute aanrader. De haven van Uithoorn is gelegen in het centrum van Uithoorn, direct aan de vele terrassen van de horeca. Vanuit Uithoorn vaart u met de sloep zo via de Amstel naar Amsterdam, de Kaag of de Braassem. Een sloep huren is gemakkelijk vanuit de jachthaven in Uithoorn. De Isloep 585 is zeer compleet uitgerust met onder andere comfortabele kussens, teakhouten motordeksel en vloer. De Isloep is bijzonder stabiel en laat zich gemakkelijk besturen. Bovendien is er een 12V- en USB aansluiting aanwezig. Voor extra plezier tijdens het varen kunt u gebruik maken van de radio met Buetooth. Wilt u liever niet zelf varen, dan kunt u ook een ervaren schipper inhuren.

Vanaf
€ 245,-
Nu boeken

Isloep 585
  9.0 (91 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 8 Personen
Afmetingen : 5.85 x 2.30 x 0.60 M.
Motor: ? 21 (Binnenboord, Diesel)

Nu te huur, de nieuwe Isloep 585. Een luxe 8 persoons sloep om in alle stilte heerlijk mee te varen. Een absolute aanrader. De haven van Uithoorn is gelegen in het centrum van Uithoorn, direct aan de vele terrassen van de horeca. Vanuit Uithoorn vaart u met de sloep zo via de Amstel naar Amsterdam, de Kaag of de Braassem. Een sloep huren is gemakkelijk vanuit de jachthaven in Uithoorn. De Isloep 585 is zeer compleet uitgerust met onder andere comfortabele kussens, teakhouten motordeksel en vloer. De Isloep is bijzonder stabiel en laat zich gemakkelijk besturen. Bovendien is er een 12V- en USB aansluiting aanwezig. Voor extra plezier tijdens het varen kunt u gebruik maken van de radio met Bluetooth. Wilt u liever niet zelf varen, dan kunt u ook nog een ervaren schipper inhuren.

Vanaf
€ 245,-
Nu boeken

Langweerder Sloep 6.50
  9.0 (241 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 8 Personen
Afmetingen : 6.50 x 2.50 x 0.60 M.
Motor: ? 19 (Binnenboord, Diesel)

Een Langweerder Sloep 6.50 huren in Uithoorn kan bij ons. De haven van Uithoorn is gelegen in het centrum van Uithoorn direct aan de vele terrassen van de horeca. Vanuit de haven in Uithoorn vaart u met de sloep zo via de Amstel naar Amsterdam, de Kaag of de Braassem. Een sloep huren is gemakkelijk vanuit de jachthaven in Uithoorn. De Langweerder Sloep 6.50  is zeer compleet uitgerust met onder andere comfortabele kussens, teakhouten motordeksel, teakhouten kuiplijst en een zware kwaliteit motorisolatie. De brede gangboorden maken deze sloep uniek en geven een veilig gevoel bij het in- en uitstappen. De sloep is bijzonder stabiel en laat zich makkelijk besturen. Bovendien is er een 12V- en USB aansluiting aanwezig. Voor extra plezier tijdens het varen, kunt u gebruik maken van de radio welke is voorzien van Bluetooth. Wilt u liever niet zelf varen, dan kunt u ook een ervaren schipper inhuren. 

Vanaf
€ 245,-
Nu boeken

Powered by Barqo