5 persoons sloep
  8.3 (500 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 5 Personen
Afmetingen : 4.50 x 1.90 x 0.35 M.
Motor: ? 8 (Buitenboord, Benzine)

Geen vaarbewijs nodig! Honden toegestaan (niet op de kussens) Roken, Alcohol en drugs zijn niet toegestaan Minimale verhuurleeftijd 25 jaar Sloep huren nabij Harderwijk? Geen ervaring, maar toch graag op een mooie dag het water op?  Dat kan met een van de mooie sloepen. Deze comfortabele boten met een Honda buitenboordmotor bieden plaats aan 5 personen. De boten hebben een stuurwiel en zijn eenvoudig te besturen. Een vaarbewijs is niet nodig. Met een korte instructie helpen we u op weg voor een vaartocht op het aantrekkelijke Veluwemeer met z’n vele mooie eilanden. Een terrasje pakken? Maak dan een vaartocht naar de Vissershaven in Harderwijk en kijk eens rond op de gezellige Boulevard van Harderwijk. We verhuren per uur of per dagdeel. Op mooie dagen is het verstandig om vooraf te reserveren.

Vanaf
€ 60,-
Nu boeken

7 persoons sloep
  8.3 (21 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 7 Personen
Afmetingen : 5.50 x 2.00 x 0.50 M.
Motor: ? 8 (Buitenboord, Benzine)

Geen vaarbewijs nodig! Honden niet toegestaan  Roken, Alcohol en drugs zijn niet toegestaan Minimale verhuurleeftijd 25 jaar Deze aluminium sloepen hebben een luxe uitstraling. Met heerlijke kussens op alle banken is het een comfortabele boot.

Vanaf
€ 70,-
Nu boeken

Luxe Sloep 10 personen
  8.7 (60 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 10 Personen
Afmetingen : 6.50 x 2.40 x 0.40 M.
Motor: ? 10 (Buitenboord in bun, Benzine)

Geen vaarbewijs nodig! Honden NIET toegestaan Roken, Alcohol en drugs zijn niet toegestaan Minimale verhuurleeftijd 25 jaar Luxe sloepen huren in de omgeving van Harderwijk? Geen ervaring, maar toch graag op een mooie dag het water op?  Dat kan met onze sloepen. Deze comfortabele sloepen bieden plaats aan 10 personen en een vaarbewijs is niet nodig. Met een korte instructie helpen we u op weg voor een vaartocht op het aantrekkelijke Veluwemeer met z’n vele mooie eilanden. Een terrasje pakken? Maak dan een vaartocht naar de Vissershaven in Harderwijk en kijk eens rond op de gezellige Boulevard van Harderwijk. Het is altijd verstandig om de sloep vooraf te reserveren. Legitimatie is verplicht. 

Vanaf
€ 145,-
Nu boeken

12 pers. luxe sloep
  8.5 (36 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 12 Personen
Afmetingen : 7.50 x 2.40 x 0.40 M.
Motor: ? 25 (Buitenboord in bun, Benzine)

  Geen vaarbewijs nodig! Honden NIET toegestaan Roken, Alcohol en drugs zijn niet toegestaan Minimale verhuurleeftijd 25 jaar Luxe sloepen huren in de omgeving van Harderwijk? Geen ervaring, maar toch graag op een mooie dag het water op?  Dat kan met onze sloepen. Deze comfortabele sloepen bieden plaats aan 12 personen en een vaarbewijs is niet nodig. Met een korte instructie helpen we u op weg voor een vaartocht op het aantrekkelijke Veluwemeer met z’n vele mooie eilanden. Een terrasje pakken? Maak dan een vaartocht naar de Vissershaven in Harderwijk en kijk eens rond op de gezellige Boulevard van Harderwijk. Het is altijd verstandig om de sloep vooraf te reserveren. Legitimatie is verplicht. 

Vanaf
€ 165,-
Nu boeken

Aira 22 max 6 personen
  8.8 (128 Beoordelingen)

Open zeilboot - ? Slaapplaatsen
Afmetingen : 6.50 x 2.20 x 0.90 M.
Motor: ? 3,5 (Buitenboord, Benzine)

Zeilvaardigheid en ervaring is vereist Wij vragen geen borg, het eigen risico bedraagt €250,- per schadegeval Eindelijk een volwaardige sportboot in onze huurvloot. De Aira 22 combineert comfort met sportief zeilen. De boot is voorzien van een buitenboordboormotor die bij het zeilen omhoog gezet kan worden.  De banken met kussens zijn ergonomisch vormgegeven. Voor de ervaren zeilers is er een gennaker als optie bij te huren.  Wie een keer met deze boot heeft gevaren is direct verkocht.   

Vanaf
€ 65,-
Nu boeken

Fox 22
  8.2 (277 Beoordelingen)

Kajuit zeilboot - 4 Slaapplaatsen
Afmetingen : 6.70 x 2.00 x 0.90 M.
Motor: ? 6 (Buitenboord, Benzine)

Zeilvaardigheid en ervaring is vereist De Fox zetten wij enkel in voor dag verhuur. Er kan niet aan boord worden geslapen. Wij vragen geen borg, het eigen risico bedraagt €250,- per schadegeval Een Fox 22 huren op de randmeren? Onze Foxen zijn prima onderhouden en worden  compleet verhuurd, dus inclusief buitenboordmotor, brandstof, reddingsvesten en waterkaart . Zo gaat u altijd goed voorbereid het water op. Onze vestiging ligt centraal in het aantrekkelijke  randmerengebied met zijn vele eilanden en interessante plaatsen als Harderwijk,  Elburg en Spakenburg. Kortom dé uitvalsbasis voor een mooie zeildag of een meerdaagse tocht.  Op zoek naar een leuke  uitdaging? Vaar eens een rondje polder of een retourtje Amsterdam. Voor de sportieve zeiler verhuren we onze Foxen ook met spinnaker. Nog onvoldoende ervaring? Boek een spinnakerclinic voor een geweldige verruiming  van je zeilplezier.

Vanaf
€ 65,-
Nu boeken

Polyvalk
  8.3 (508 Beoordelingen)

Open zeilboot - ? Slaapplaatsen
Afmetingen : 6.50 x 2.00 x 0.80 M.
Motor: ? 5 (Buitenboord, Benzine)

Zeilvaardigheid en ervaring is vereist Honden toegestaan Wij vragen geen borg, het eigen risico bedraagt €250,- per schadegeval Een dag genieten op en aan het water van het Veluwemeer of Wolderwijd? Onze Polyvalken zijn prima onderhouden en worden compleet verhuurd, dus inclusief buitenboordmotor, brandstof, reddingsvesten en waterkaart . Zo gaat u altijd goed voorbereid het water op. Vanuit onze vestiging bent u meteen op het mooie Veluwemeer.  Het ruime vaargebied en de aantrekkelijke eilanden staan garant voor een mooie zeildag. Ook nog een terrasje pikken? Met een tussenstop in de Vissershaven van  Harderwijk komt u volop aan uw trekken. Voor een dagtocht is ook  Elburg met  zijn fraaie historische stadscentrum een aantrekkelijk  vaardoel. Voor de sportieve zeiler verhuren we onze Polyvalken ook met spinnaker. Nog onvoldoende ervaring?  Boek een spinnakerclinic voor een geweldige verruiming  van je zeilplezier.

Vanaf
€ 50,-
Nu boeken

SUP
  9.0 (13 Beoordelingen)

Kano/roeiboot - 1 Personen
Afmetingen : 2.50 x 0.80 x 0.10 M.

SUP (Stand up Padleboard)   

Vanaf
€ 15,-
Nu boeken

2-Persoons Kano
  7.8 (15 Beoordelingen)

Kano/roeiboot - 2 Personen
Afmetingen : 0.00 x 0.00 x 0.00 M.
Vanaf
€ 15,-
Nu boeken

3-Persoons Kano
  8.1 (8 Beoordelingen)

Kano/roeiboot - 3 Personen
Afmetingen : 0.00 x 0.00 x 0.00 M.
Vanaf
€ 20,-
Nu boeken

Powered by Barqo