Icelander 23 / H&P 23
  8.3 (149 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 8 Personen
Afmetingen : 7.20 x 2.40 x 0.40 M.
Motor: ? 25 (Binnenboord, Diesel)

Luxe sloepen huren in de omgeving van Harderwijk? Geen ervaring, maar toch graag op een mooie dag het water op?  Dat kan met de sloepen van zeilschool de Randmeren. Deze comfortabele sloepen bieden plaats aan 8 personen en een vaarbewijs is niet nodig. Met een korte instructie helpen we u op weg voor een vaartocht op het aantrekkelijke Veluwemeer met z’n vele mooie eilanden. Een terrasje pakken? Maak dan een vaartocht naar de Vissershaven in Harderwijk en kijk eens rond op de gezellige Boulevard van Harderwijk. De sloepen zijn per dag(deel) te huur. Op mooie dagen is het verstandig om vooraf te reserveren. Legitimatie is verplicht. 

Vanaf
€ 120,-
Nu boeken

6 persoons sloep
  8.3 (303 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 6 Personen
Afmetingen : 4.50 x 1.90 x 0.35 M.
Motor: ? 8 (Buitenboord, Benzine)

Maximaal 6 personen Geen vaarbewijs nodig Inclusief brandstof, zwemvesten en waterkaart Honden toegestaan  Geen borg  Sloep huren nabij Harderwijk? Geen ervaring, maar toch graag op een mooie dag het water op?  Dat kan met een van de mooie sloepen van de Randmeren. Deze comfortabele boten met een Honda buitenboordmotor bieden plaats aan 6 personen. De boten hebben een stuurwiel en zijn eenvoudig te besturen. Een vaarbewijs is niet nodig. Met een korte instructie helpen we u op weg voor een vaartocht op het aantrekkelijke Veluwemeer met z’n vele mooie eilanden. Een terrasje pakken? Maak dan een vaartocht naar de Vissershaven in Harderwijk en kijk eens rond op de gezellige Boulevard van Harderwijk. We verhuren per uur of per dagdeel. Op mooie dagen is het verstandig om vooraf te reserveren. Legitimatie is verplicht. 

Vanaf
€ 40,-
Nu boeken

Aira 22
  9.1 (38 Beoordelingen)

Open zeilboot - 6 Personen
Afmetingen : 6.50 x 2.20 x 0.90 M.
Motor: ? 3 (Buitenboord in bun, Electrisch)

Nu te huur bij De Randmeren in Biddinghuizen: de nieuwe Aira 22. Deze sportieve open zeilboot is perfect voor de ervaren zeiler die met een gennaker uit de voeten kan, maar ook zeer geschikt voor de beginnende zeiler door haar vergevingsgezinde vaareigenschappen.  Let op; er is een verhoogd eigen risico voor het bijhuren van de gennaker.   

Vanaf
€ 55,-
Nu boeken

Fox 22
  8.2 (172 Beoordelingen)

Kajuit zeilboot - 4 Slaapplaatsen
Afmetingen : 6.70 x 2.00 x 0.90 M.
Motor: ? 6 (Buitenboord, Benzine)

Een Fox 22 huren op de randmeren? Dat kan alleen bij zeilschool & bootverhuur De Randmeren.  Onze Foxen zijn prima onderhouden en worden  compleet verhuurd, dus inclusief buitenboordmotor, brandstof, reddingsvesten en waterkaart . Zo gaat u altijd goed voorbereid het water op. Onze vestiging in de jachthaven van Molecaten Park Flevostrand ligt centraal in het aantrekkelijke  randmerengebied met zijn vele eilanden en interessante plaatsen als Harderwijk,  Elburg en Spakenburg. Kortom dé uitvalsbasis voor een mooie zeildag of een meerdaagse tocht.  Op zoek naar een leuke  uitdaging? Vaar eens een rondje polder of een retourtje Amsterdam. Voor de sportieve zeiler verhuren we onze Foxen ook met spinnaker. Nog onvoldoende ervaring? Boek een spinnakerclinic voor een geweldige verruiming  van je zeilplezier.

Vanaf
€ 55,-
Nu boeken

Polyvalk
  8.2 (345 Beoordelingen)

Open zeilboot - 4 Slaapplaatsen
Afmetingen : 6.50 x 2.00 x 0.80 M.
Motor: ? 5 (Buitenboord, Benzine)

Een dag genieten op en aan het water van het Veluwemeer of Wolderwijd? Huur dan nu een Polyvalk bij zeilschool & bootverhuur De Randmeren. Onze Polyvalken zijn prima onderhouden en worden compleet verhuurd, dus inclusief buitenboordmotor, brandstof, reddingsvesten en waterkaart . Zo gaat u altijd goed voorbereid het water op. Vanuit onze vestiging in de jachthaven van Molecaten Park  Flevostrand bent u meteen op het mooie Veluwemeer.  Het ruime vaargebied en de aantrekkelijke eilanden staan garant voor een mooie zeildag. Ook nog een terrasje pikken? Met een tussenstop in de Vissershaven van  Harderwijk komt u volop aan uw trekken. Voor een dagtocht is ook  Elburg met  zijn fraaie historische stadscentrum een aantrekkelijk  vaardoel. Voor de sportieve zeiler verhuren we onze Polyvalken ook met spinnaker. Nog onvoldoende ervaring?  Boek een spinnakerclinic voor een geweldige verruiming  van je zeilplezier.

Vanaf
€ 45,-
Nu boeken

Catamaran Topaz 16
  7.5 (17 Beoordelingen)

Open zeilboot - 3 Personen
Afmetingen : 4.72 x 2.25 x 0.30 M.

Onze nieuwe Topaz 16 ligt voor u klaar om lekker over het Veluwemeer te knallen.  Deze sportieve cat heeft dubbele trapeze. 

Vanaf
€ 90,-
Nu boeken

2-Persoons Kano

Kano/roeiboot - 2 Personen
Afmetingen : 0.00 x 0.00 x 0.00 M.
Vanaf
€ 15,-
Nu boeken

3-Persoons Kano

Kano/roeiboot - 3 Personen
Afmetingen : 0.00 x 0.00 x 0.00 M.
Vanaf
€ 15,-
Nu boeken

SUP

Kano/roeiboot - 1 Personen
Afmetingen : 0.00 x 0.00 x 0.00 M.
Vanaf
€ 15,-
Nu boeken

Windsurf (Beginner)

Kano/roeiboot - 1 Personen
Afmetingen : 0.00 x 0.00 x 0.00 M.
Vanaf
€ 20,-
Nu boeken

Windsurf (Gevorderde)

Kano/roeiboot - 1 Personen
Afmetingen : 0.00 x 0.00 x 0.00 M.
Vanaf
€ 35,-
Nu boeken

Powered by Barqo