Cooper

Sloep/open motorboot - 12 Personen
Afmetingen : 0.00 x 0.00 x 0.00 M.
Motor: ? 125 (?, ?)

De Cooper is een mooie oogverblindende houten tender welke speciaal voor Bob is afgestemd op het vervoer van gasten. De boot is uitgerust met kussens, een overkapping, een koelkast en een muziekinstallatie. De boot is geschikt voor 12 personen.

Vanaf
€ 120,-
Nu boeken

H.S. Giethoorn
  8.8 (9 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 35 Personen
Afmetingen : 13.00 x 2.60 x 0.00 M.

Wilt u een boot huren in omgeving Leiden en de Kaag met een grote groep? Bob on Board verhuurt boten die ideaal zijn voor groepsverhuur en rondvaarten. Ideaal voor een bedrijfsuitje, familiedag of om met vrienden te gaan varen! OOK GESCHIKT VOOR ROLSTOELEN! De Hare Majesteit Giethoorn (HMG) is een authentieke punter die volledig volgens de wensen van Bob on Board is gebouwd. De HMG huurt u altijd met schipper. De boot heeft door zijn efficiente inrichting voldoende ruimte voor zeker 35 personen. Samen met de Zilvervloot kunnen er 55 personen vervoerd worden. De HMG is uitgerust met een overkapping, toilet en een muziekinstallatie. Uniek is dat de boot is uitgerust met een rolstoellift en voldoende ruimte biedt voor ongeveer tien rolstoelen aan boord. Ook voor minder validen is genieten op het water mogelijk met Bob on Board! 

Vanaf
€ 140,-
Nu boeken

De Zilvervloot
  9.0 (11 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 24 Personen
Afmetingen : 9.30 x 3.10 x 0.00 M.

Varen rond de Kaag of door Leiden? Huur een De Zilvervloot bij Bob on Board in Roelofarendsveen. Dit schip is ideaal voor groepen tot 20 personen. De Zilvervloot is een unieke boot en, net als de Hudson, de eerste in zijn soort. Dit schip is volledig gebouwd naar de wensen van verhuurder Bob on Board en zo is het schip perfect afgestemd op groepsverhuur. U huurt de Zilvervloot altijd met schipper. De Zilvervloot is een hele brede boot en meer dan genoeg ruimte voor 22 personen. Samen met de H.S. Giethoorn kunnen er 55 personen vervoerd worden. De boot is uitgevoerd met een ruime overkapping, toilet en een muziekinstallatie (ook iPod aansluiting). Samen met de Hare Majesteit Giethoorn is het nu dus mogelijk om voor ongeveer 50 mensen een rondvaart te organiseren door het Groene Hart. Wilt u met een rolstoel aan boord? Kijk ook eens bij de H.S. Giethoorn van Bob on Board.

Vanaf
€ 130,-
Nu boeken

De Sjaak

Sloep/open motorboot - 12 Personen
Afmetingen : 7.00 x 2.20 x 0.00 M.

De Sjaak is een oude schouw die bijna 30 jaar geleden gebouwd is aan de overkant van Restaurant Wagenaar, bij de scheepswerf Heemskerk in Roelofarendsveen. Hij is het laatste model dat is gebouwd voor de oude veiling van de Veen. Vroeger vervoerde deze schouw groenten naar de verschillende veilingen. Vanaf dat de oude veiling niet meer in gebruik was tot afgelopen winter, is de schouw bij een particulier geweest. Vanaf heden zijn Bob on Board en Restaurant Wagenaar eigenaar van deze vloot, de Sjaak. Ze hebben hem vernoemd naar de vorige eigenaar. De aanlegplaats van de Sjaak is bij Restaurant Wagenaar, zuideinde 3b in Roelofarendsveen. Deze schouw is zelf te besturen, maar u kunt er ook een schipper bij huren. Vraag naar de mogelijkheden bij Bob on Board of Restaurant Wagenaar (http://restaurantwagenaar.nl/).

Vanaf
€ 120,-
Nu boeken

GreenSilver 500-E
  8.3 (93 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 8 Personen
Afmetingen : 5.00 x 1.85 x 0.45 M.

  Opstapplaats: De Veense Bukker Hazenpad 1 2371 AA Roelofarendsveen Genieten van de rust op het water? Zonder het lawaai, de stank van een motor, zijn fluisterboten uitermate geschikt voor een heerlijke vaartocht. Fluisterboten zijn stabiele, open boten en geschikt voor maximaal zes personen. De fluisterboot bestuurt u zelf. In tegenstelling tot de meeste andere boten, hoeft u in de fluisterboot niet in tegenovergestelde richting te sturen. Dat maakt het varen met deze boot kinderlijk eenvoudig. Een vaarbewijs is dan ook niet nodig. Voor vertrek krijgt u uiteraard een uitgebreide toelichting. Elke boot kan minimaal 7 uur varen (dit is mede afhankelijk van het gewicht en de vaarsnelheid). Ruimschoots tijd dus voor een mooie tocht zonder aan de laadpaal te hoeven!

Vanaf
€ 95,-
Nu boeken

GreenSilver 500-E
  7.7 (9 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 6 Personen
Afmetingen : 5.00 x 1.85 x 0.45 M.

Opstapplaats: De Veense Bukker Hazenpad 1, 2371 AA Roelofarendsveen   Genieten van de rust op het water? Zonder het lawaai, de stank van een motor, zijn fluisterboten uitermate geschikt voor een heerlijke vaartocht. Fluisterboten zijn stabiele, open boten en geschikt voor maximaal zes personen. De fluisterboot bestuurt u zelf. In tegenstelling tot de meeste andere boten, hoeft u in de fluisterboot niet in tegenovergestelde richting te sturen. Dat maakt het varen met deze boot kinderlijk eenvoudig. Een vaarbewijs is dan ook niet nodig. Voor vertrek krijgt u uiteraard een uitgebreide toelichting. Deze fluisterboot gaat nog iets meer richting de sloep in vergelijking met onze fluisterboot EMM. Daarnaast heeft deze boot een zwemplateau.

Vanaf
€ 87,50
Nu boeken

Powered by Barqo