Cooper
  8.0 (1 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 12 Personen
Afmetingen : 0.00 x 0.00 x 0.00 M.
Motor: ? 125 (?, ?)

De Cooper is een mooie oogverblindende houten tender welke speciaal voor Bob is afgestemd op het vervoer van gasten. De boot is uitgerust met kussens, een overkapping, een koelkast en een muziekinstallatie. De boot is geschikt voor 12 personen.

Vanaf
€ 120,-
Nu boeken

H.S. Giethoorn
  8.8 (9 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 35 Personen
Afmetingen : 13.00 x 2.60 x 0.00 M.

Wilt u een boot huren in omgeving Leiden en de Kaag met een grote groep? Bob on Board verhuurt boten die ideaal zijn voor groepsverhuur en rondvaarten. Ideaal voor een bedrijfsuitje, familiedag of om met vrienden te gaan varen! OOK GESCHIKT VOOR ROLSTOELEN! De Hare Majesteit Giethoorn (HMG) is een authentieke punter die volledig volgens de wensen van Bob on Board is gebouwd. De HMG huurt u altijd met schipper. De boot heeft door zijn efficiente inrichting voldoende ruimte voor zeker 35 personen. Samen met de Zilvervloot kunnen er 55 personen vervoerd worden. De HMG is uitgerust met een overkapping, toilet en een muziekinstallatie. Uniek is dat de boot is uitgerust met een rolstoellift en voldoende ruimte biedt voor ongeveer tien rolstoelen aan boord. Ook voor minder validen is genieten op het water mogelijk met Bob on Board! 

Vanaf
€ 140,-
Nu boeken

De Zilvervloot
  9.0 (11 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 24 Personen
Afmetingen : 9.30 x 3.10 x 0.00 M.

Varen rond de Kaag of door Leiden? Huur een De Zilvervloot bij Bob on Board in Roelofarendsveen. Dit schip is ideaal voor groepen tot 20 personen. De Zilvervloot is een unieke boot en, net als de Hudson, de eerste in zijn soort. Dit schip is volledig gebouwd naar de wensen van verhuurder Bob on Board en zo is het schip perfect afgestemd op groepsverhuur. U huurt de Zilvervloot altijd met schipper. De Zilvervloot is een hele brede boot en meer dan genoeg ruimte voor 22 personen. Samen met de H.S. Giethoorn kunnen er 55 personen vervoerd worden. De boot is uitgevoerd met een ruime overkapping, toilet en een muziekinstallatie (ook iPod aansluiting). Samen met de Hare Majesteit Giethoorn is het nu dus mogelijk om voor ongeveer 50 mensen een rondvaart te organiseren door het Groene Hart. Wilt u met een rolstoel aan boord? Kijk ook eens bij de H.S. Giethoorn van Bob on Board.

Vanaf
€ 130,-
Nu boeken

Fluistermotor

Sloep/open motorboot - 6 Personen
Afmetingen : 5.00 x 1.85 x 0.45 M.

Opstapplaats: Groencentrum De Veense Bukker Met Schipper. De boot is ook beschikbaar zonder schipper, zie onze andere boten. Hazenpad 1, 2371 AA Roelofarendsveen De Stille Bob is een ruime en stille fluistersloep. Vaar fluisterstil door de Veense polder en in de omgeving van Leiden met deze luxe sloep met veel ruimte.

Vanaf
€ 220,-
Nu boeken

Buitenboordmotor
  8.1 (110 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 6 Personen
Afmetingen : 5.00 x 1.85 x 0.45 M.

Opstapplaats: Restaurant de Kromme Does, Vissersweg 1 in Hoogmade  gratis parkeren aan de Alcmaerlaan Genieten van de rust op het water? Onze motorboten zijn uitermate geschikt voor een heerlijke vaartocht met uw eigen gezelschap. Het zijn stabiele, open boten en geschikt voor maximaal zes personen. De boten bestuurt u zelf. Een vaarbewijs is hiervoor niet nodig. Voor vertrek krijgt u uiteraard een uitgebreide toelichting.

Vanaf
€ 95,-
Nu boeken

Fluistermotor
  8.1 (28 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 6 Personen
Afmetingen : 5.00 x 1.85 x 0.45 M.

Opstapplaats: Groencentrum De Veense Bukker Hazenpad 1, 2371 AA Roelofarendsveen De Stille Bob is een ruime en stille fluistersloep. Vaar fluisterstil door de Veense polder en in de omgeving van Leiden met deze luxe sloep met veel ruimte.

Vanaf
€ 87,50
Nu boeken

Powered by Barqo