Silveryacht 445
  8.7 (3 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 4 Personen
Afmetingen : 4.30 x 1.76 x 0.70 M.
Motor: ? 9,8 (Buitenboord, Benzine)

De fijne compacte Silveryacht boten zijn uitgerust met een volledige kussenset met zit- en rugkussen, een stuurwiel besturing en een elektrisch gestarte moderne 4 takt buitenboord motor van 9,8 Pk. Door de afmetingen zijn ze makkelijk voor iedereen te varen. En u heeft geen vaarbewijs nodig! Deze Silveryachts zijn gloednieuw van bouwjaar 2020. Een leuke compacte sloep met ruim plek voor 4 personen. Voorzien van een stille elektrisch gestarte 4 takt motor met stuurconsole. 

Vanaf
€ 65,-
Nu boeken

Topcraft 484
  9.2 (10 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 5 Personen
Afmetingen : 4.90 x 1.90 x 0.70 M.
Motor: ? 9,8 (Buitenboord, Benzine)

De TopCraft 484 is voorzien van comfortabele zit- en rugkussen en cabrioletkap, zo kunt u lekker in de schaduw zitten en heeft u zelfs beschutting als het weer een keer wat minder is. Ook is de boot voorzien van een stille 4 takt buitenboordmotor. Geschikt voor 5 personen en super scherp geprijst.  Prijzen zijn inclusief 1 volle tank brandstof, als u rustig vaart kunt u daar prima een dag mee varen, dus geen verborgen kosten van achteraf brandstof verrekenen. En net zoals onze andere boten heeft u geen vaarbewijs nodig voor deze fijne sloep.

Vanaf
€ 80,-
Nu boeken

Topcraft 565
  8.9 (4 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - ? Slaapplaatsen
Afmetingen : 5.65 x 2.65 x 0.80 M.
Motor: ? ? (Binnenboord, Benzine)
Vanaf
€ 90,-
Nu boeken

Oud Huyzer 575
  9.0 (53 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 7 Personen
Afmetingen : 5.75 x 2.15 x 0.80 M.
Motor: ? 9,9 (Buitenboord, Benzine)

Sloepverhuur vanuit Zeewolde en Harderwijk. Iedere sloep heeft een cabrio kap met een ruime rondzit van comfortabele zit en rug kussens. De cabrio kap kunt u helemaal weg klappen zodat u volop van de zon kunt genieten maar ook vooraan oprollen zodat u in de schaduw zit en er toch een lekker briesje doorheen kan waaien. De sloepen zijn lekker breed, wel 2,2 meter! Dit biedt niet alleen veel binnenruimte maar zorgt ook voor een grote stabiliteit. Door de hoge gangboorden en diepe kuip is het ook een veilige boot voor de kleintjes. Makkelijk te varen en zonder vaarbewijs: Alle open boten dus ook onze sloepen mag u zonder vaarbewijs varen. Door het stuurwiel en de eenvoudige bediening van het schakelen en gas geven vaart u naar een korte uitleg vrolijk weg. U krijgt een vaarkaart mee zodat u uw eigen route kunt bepalen. Specificaties: Lengte 575 cm Breedte 220 cm Diepgang 80 cm Standaard voorzien van: Cabrio kap Elektrisch startende 4 takt motor Luxe zit en rug kussens Opbergvakken onder de banken 4 landvasten 4 stootwillen Zwemvesten worden op verzoek meegegeven 1 Volle tank brandstof is bij de huurprijs inbegrepen Moderne milllieu vriendelijke 4 takt benzine motor Stuurwiel bediening Honden op de boot Honden gaan steeds vaker mee op vakantie, naar het water en mee varen. Helaas is dat bij deze sloep niet te toegestaan. wel zijn honden toegestaan op de Luxe tendersen op een van onze Lounge boten.

Vanaf
€ 80,-
Nu boeken

Oud Huyzer 616 Tender Sloep
  8.1 (24 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 8 Personen
Afmetingen : 6.16 x 2.45 x 0.80 M.
Motor: ? 20 (Buitenboord, Benzine)

Zeer mooie nieuwe tender sloep met een stille 4 takt injectie motor. Een fijne diepe veilige kuip een een ruime buiskap. Oud Huyzer is niet voor niets als 15 jaar de top in sloepen land. Met deze 616 kunt u met 8 personen comfortabel een dag van het water genieten. Voorzien van een stille en sterke 4 takt injectie motor.

Vanaf
€ 100,-
Nu boeken

Topcraft 606
  8.8 (6 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 10 Personen
Afmetingen : 6.06 x 2.50 x 0.80 M.

Luxe en super ruime Tender. Voorzien van lekkere zit en rugkussens en een bimini voor heerlijke schaduw. Deze luxe tender heeft een bimini kap met een ruime rondzit van comfortabele zit en rug kussens. De bimini kap kunt u helemaal weg klappen zodat u volop van de zon kunt genieten. De tenders zijn lekker breed, wel 2,5 meter! Dit biedt niet alleen veel binnenruimte maar zorgt ook voor een grote stabiliteit. Door de hoge gangboorden en diepe kuip is het ook een veilige boot voor de kleintjes. In de grootte rondzit voorin kunt u prima met 7 personen zitten plus 3 achterin maakt dit een ruime 10 pers. boot.

Vanaf
€ 90,-
Nu boeken

Leuke Loungeboot
  8.2 (58 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 12 Personen
Afmetingen : 7.60 x 2.60 x 0.90 M.
Motor: ? 25 (Buitenboord, Benzine)

Unieke pontonboten uit Amerika, lekker ruim en relaxed! Met een volledig vlakke vloer en een prima railing rondom voor de veiligheid, ook voor de kleintjes.  U kunt makkelijk met 12 personen een ontspannen dag op het water doorbrengen. De 2 cillinder, 20 Pk 4 takt motor is stil, sterk en makkelijk te bedienen. Na enige uitleg vaart u zelfstandig weg en kan het vaaravontuur beginnen. Achterop de boot bevind zich een bimini, deze biedt schaduw tijdens de zonnige dagen.  Onze pontonboten zijn voorzien van extra grote en lange drijvers zodat u ook bij grote golven droog en comfortabel kunt varen. Door het extra grote platform van 7,5 x 2,5 mtr. heeft u in totaal bijna 19 m2 vloeroppervlak,waardoor u zelfs met 12 personen ruimte genoeg heeft. Ook is de boot uitgerust met speciale brede deuren en rails in de vloer zodat ook iemand in een rolstoel gemakkelijk aan boord kan komen. Desgewenst kunnen de banken uit de boot om meerdere personen in een rolstoel mee kunnen nemen.  

Vanaf
€ 90,-
Nu boeken

Kano's

Kano/roeiboot - ? Slaapplaatsen
Afmetingen : 5.00 x 0.70 x 0.10 M.
Vanaf
€ 35,-
Nu boeken

Tweepersoons Kano
  8.2 (7 Beoordelingen)

Kano/roeiboot - ? Slaapplaatsen
Afmetingen : 5.00 x 0.70 x 0.10 M.
Vanaf
€ 45,-
Nu boeken

Valk
  7.9 (77 Beoordelingen)

Open zeilboot - 4 Slaapplaatsen
Afmetingen : 6.50 x 2.00 x 0.85 M.
Motor: ? 4 (Buitenboord, Benzine)

De Valk is de ideale zeilboot om te huren en blijft een toonaangevende open zeilboot op de Nederlandse wateren. Nautix in Zeewolde verhuurt deze zeilboten en biedt u ook nog de optie om er les in te krijgen. Deze boot is stabiel, makkelijk om te varen en ruim. De boot biedt plaats voor ruim 5 personen. Door de geringe diepgang van 85 cm kunt u bijna overal varen. Alle Valken van Nautix zijn standaard voorzien van een nieuwe 4 pk 4 takt buitenboord motor met voor en achteruit zodat u makkelijk in en uit de haven kunt manouvreren. Standaard is ook een kistje met waterkaart, toeristische informatie en schoonmaakspullen inbegrepen. Op al onze boten kunt u gratis zwemvesten meenemen, dit wel graag bij boeken aangeven.  

Vanaf
€ 75,-
Nu boeken

Powered by Barqo