Geuzenvalk
  8.3 (219 Beoordelingen)

Open zeilboot - 4 Slaapplaatsen
Afmetingen : 6.50 x 2.00 x 0.80 M.
Motor: ? 3,5 (Buitenboord, Benzine)

Wilt u goedkoop een valk huren in Sneek? Bootverhuur Sail-a-way zit direct aan het Sneekermeer en biedt veel mogelijkheden. Voor zowel de beginnende als de gevorderde zeiler is de valk een uitdagende zeilboot. Het huren van een valk is om die reden erg populair op de Friese wateren.  Vanuit Sneek zit u natuurlijk in no-time op het Sneekermeer, maar ook het Tjeukemeer, Slotermeer en Heegermeer zijn in de buurt. Zo is deze valk niet alleen geschikt om een dagje mee te varen maar ook geschikt voor meerdaagse verhuur. U kunt, door gebruik te maken van de dektent, met 4 personen overnachten in deze valk. Let wel, een valk is geen hotel. Er moet diep van binnen een beetje kampeerder in u schuilen om aan boord van een valk te overnachten.  

Vanaf
€ 70,-
Nu boeken

Tirion 21
  8.3 (65 Beoordelingen)

Open zeilboot - 2 Slaapplaatsen
Afmetingen : 6.50 x 2.40 x 0.90 M.
Motor: ? 3,5 (Buitenboord, Benzine)

  Een Tirion zeilboot huren in Friesland kan bij zeilbootverhuur Sail-a-way in Sneek. De zeileigenschappen van de Tirion zijn bijzonder goed. Met de uitgebreide trimmogelijkheden en spinaker is de Tirion een uitdaging om in te zeilen. Een voordeel ten opzichte van andere kajuitjachten is dat je zéér dicht bij het water zit en daardoor het 'echte' zeilen perfect ervaart. Voor gezinnen met kinderen is de Tirion een ideale zeilboot om te huren. De ruimte in de kuip biedt veel bewegingsvrijheid en de hoogte van de kuip waarborgt de veiligheid aan boord. De knusse kajuit is een heerlijke plek voor de kinderen om bijvoorbeeld bij minder lekker weer, binnen te kunnen spelen of zitten. Uiteraard heeft Sail-a-way zwemvesten voor u. De ruime kuip biedt plaats aan 4 tot 6 volwassenen en de kajuit is uitgevoerd met twee vaste slaapplaatsen. Met de optionele dektent is het aantal slaapplaatsen eenvoudig uit te bereiden tot vier. Door de geringe diepgang van 0,90 cm is de Tirion het ideale zeiljacht voor de Friese meren. U kunt hiermee vrijwel overal komen op de binnenwateren, maar dit schip is ook geschikt voor het IJsselmeer en het Wad.  

Vanaf
€ 125,-
Nu boeken

Laerling

Open zeilboot - ? Slaapplaatsen
Afmetingen : 3.75 x 1.35 x 0.55 M.

Wilt u zeilen in een Laerling van Sail-a-way in Sneek? Bootverhuur Sail-a-way zit direct aan het Sneekermeer en biedt veel mogelijkheden. Voor zowel de beginnende als de gevorderde zeiler is de Laerling een leuk zeilboot. De Laerling is de kleinste Kielboot op de markt, en zeer stabiel voor haar lengte. Door de fok is deze kleine snelle zeilboot geschikt voor 1 of twee personen. Ook is deze kielboot geschikt voor 1 persoon.

Vanaf
€ 150,-
Nu boeken

Laser Pico
  8.5 (4 Beoordelingen)

Open zeilboot - ? Slaapplaatsen
Afmetingen : 3.50 x 1.43 x 0.88 M.

Wilt u goedkoop een Laser Pico huren in Sneek om heerlijk mee te planeren? Bootverhuur Sail-a-way zit direct aan het Sneekermeer en biedt veel mogelijkheden. Voor zowel de beginnende als de gevorderde zeiler is de Laser Pico een spectaculaire boot. De Laser Pico is al jaren een succes. Door de kleine fok is deze kleine snelle zeilboot geschikt voor 1 of twee personen. Ook is deze zwaardboot zeer geschikt voor 1 persoon. Let wel, natte voeten zijn gegarandeerd.

Vanaf
€ 145,-
Nu boeken

Antaris FiftyFive
  8.8 (60 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 8 Personen
Afmetingen : 5.90 x 2.50 x 0.60 M.
Motor: ? 12 (Binnenboord, Diesel)

Vanaf 2019 beschikt Sail-a-way over een vloot nieuwe Antaris sloepen. De fiftyfive is een prachtige sloep huren om Friesland te verkennen? Kom dan een sloep huren in Sneek bij bootverhuur Sail-a-way. Sail-a-way heeft prachtige sloepen van het type Sneekermeersloep Antis fiftyfive en Westerengh Cabiin 800. Deze luxe sloep biedt u een perfecte mogelijkheid om in absolute stilte te ontspannen op de Friese Meren. Als je een sloep huurt in Sneek, dan kun je langs alle mooie plekjes varen in Friesland. Sail-a-wayheeft dagroutes naar Heeg, Grou Langweer en Woudsend. Maar met een waterkaart kunt u ook de rest van Friesland verkennen. Deze Antaris Fiftyfive is uitgerust met een heerlijke kussenzit om comfortabel te kunnen genieten. Ook zit er een buiskap op, zodat als het even wat minder weer is, u daaronder nog steeds prettig kunt zitten. Deze sloep is geschikt voor maximaal 10 personen.

Vanaf
€ 120,-
Nu boeken

WesterEngh 800 Cabin Electro
  8.3 (43 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 10 Personen
Afmetingen : 8.18 x 2.83 x 0.90 M.
Motor: ? 15 (Binnenboord, Electrisch)

Een electrosloep huren om friesland te verkennen? Kom dan een electrosloep huren in Sneek bij bootverhuur Sail-a-way. Na een uitgebreide briefing vaart u, zonder enige ervaring, de Friesche wateren door om te genieten van de omgeving. Als je een electrosloep huurt in Sneek, dan kun je langs alle mooie plekjes varen in friesland. We hebben dagroutes naar Heeg, Grou Langweer en Woudsend. Maar met een waterkaart kun je ook de rest van Friesland verkennen. De electrosloep is te huur met een heerlijke kussenzit om comfortabel te kunnen genieten. Verder zit er een buiskap op, zodat als het even wat minder weer is u daaronder nog steeds prettig kunt zitten. Zonder enige moeite bent u in deze sloep milieubewust aan het varen door de elektromotor. De Cabinsloep electrosloep is geschikt voor maximaal 10 personen. 

Vanaf
€ 250,-
Nu boeken

Motorboot Lagio
  8.2 (104 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 5 Personen
Afmetingen : 5.00 x 1.90 x 0.40 M.
Motor: ? 8 (Buitenboord, Benzine)

Een motorboot huren in Friesland kan bij bootverhuur Sail-a-Way aan het Sneekermeer. De motorboten van Sail-a-Way zijn van het type Lagio en bieden ruimte aan 4 tot 5 volwassenen. Dit motorbootje is uitgevoerd met een 8 pk buitenboordmotor, die eenvoudig te bedienen is. Voor een Lagio motorboot is geen vaarbewijs nodig en biedt dus voor iedereen de mogelijkheid om heerlijk op het water te vertoeven. Vissen, zwemmen en gewoon ontspannen kan prima vanuit dit scheepje. De motorboten zijn te huur met een heerlijke kussenzit om comfortabel te kunnen genieten.  

Vanaf
€ 75,-
Nu boeken

Mega SUP Whale SHARK

Kano/roeiboot - 8 Personen
Afmetingen : 5.50 x 2.00 x 0.30 M.

SUPpen is niet meer weg te denken uit de watersport. Al peddelend geniet je van de omgeving en heb je gelijk een goede work-out. Maar wat is er nu leuker dan SUPpen? SUPpen met je vrienden of familie op 1 groot board!! Met onze mega SUP kan je met 8 personen lekker over het meer heen Suppen. Of je laat je rond suppen door de rest en geniet je zelf van het water de wind en de omgeving! Heb je zelf een evenement waarbij de megaSUP kunt gebruiken? We hebben een leuk klein aanhangertje waar 2 complete megaSups in kunnen, met een elektrische pomp. Want het moet niet op werken lijken natuurlijk! Voor langere huur of speciale evenementen kun je beter even contact opnemen zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Vanaf
€ 50,-
Nu boeken

SUP huren Sneek
  8.4 (9 Beoordelingen)

Kano/roeiboot - 1 Personen
Afmetingen : 2.00 x 0.60 x 0.30 M.
Vanaf
€ 15,-
Nu boeken

SUP

Kano/roeiboot - 1 Personen
Afmetingen : 2.00 x 0.60 x 0.30 M.
Vanaf
€ 15,-
Nu boeken

Powered by Barqo