Sloep 6-persoons (Langweerder)
  8.6 (45 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 6 Personen
Afmetingen : 6.50 x 2.50 x 0.60 M.

De omgeving van het Lauwersmeer biedt veel mogelijkheden om in alle rust prachtige sloepentochten te gaan ondernemen. Vandaar dat Waddeninzicht met de realisatie van Esonstad een aantal verhuur sloepen heeft aangeschaft. Te huren zijn de zogenaamde Langweerder polyester sloepen. De sloepen worden allemaal aangedreven door een inboard dieselmotor. Afmetingen: lengte * breedte: 6,50 *2,50m Uitrusting: zitkussens, zwemtrap, anker, 1 meerpennen, 4 stootbullen, 3 landvasten, kaart van Lauwersmeer en omgeving, scheepstoeter, borstel en dweil. Met de standaard buiskap kunt u bij wat zomers hemelwater droog blijven zitten.

Vanaf
€ 160,-
Nu boeken

Sloep 9-persoons (Fisherman 650)
  8.4 (11 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 9 Personen
Afmetingen : 6.50 x 2.45 x 0.60 M.

De omgeving van het Lauwersmeer biedt veel mogelijkheden om in alle rust prachtige sloepentochten te gaan ondernemen. Vandaar dat Waddeninzicht met de realisatie van Esonstad een aantal sloepen heeft aangeschaft. Het betreft zogenaamde Fisherman polyester sloepen. De sloepen worden allemaal aangedreven door een inboard dieselmotor. Afmetingen: lengte * breedte: 6,50 *2,50m;  Uitrusting: zitkussens, zwemtrap, anker, 1 meerpennen, 4 stootbullen, 3 landvasten, kaart van Lauwersmeer en omgeving, scheepstoeter, borstel en dweil. Met de standaard buiskap kunt u bij wat zomers hemelwater droog blijven zitten.

Vanaf
€ 180,-
Nu boeken

Polyvalk (Electro)
  8.7 (16 Beoordelingen)

Open zeilboot - 5 Personen
Afmetingen : 6.65 x 2.00 x 0.85 M.
Vanaf
€ 87,50
Nu boeken

Polyvalk
  8.5 (29 Beoordelingen)

Open zeilboot - 6 Personen
Afmetingen : 6.65 x 2.00 x 0.85 M.

Waddeninzicht verhuurt veel Poly-valken (polyester valken) waarmee je heerlijk kan zeilen op het Lauwersmeer. De polyvalk is een goed ontwikkeld en voortdurend verbeterde zeilboot, die uitermate geschikt is voor de verhuurmarkt. De polyvalken van Waddeninzicht worden allemaal aangedreven door een buitenboordmotor.   Afmeting: lengte * breedte: 6,65 *2,00m Zeiloppervlak: 17,5m2 Uitrusting: anker, 1 meerpen, 2 stootbullen, 3 landvasten, kaart van Lauwersmeer, hoosvat, scheepstoeter, borstel en dweil. Een poly valk huren op het Lauwersmeer? Dan kan dat bij bootverhuur Waddeninzicht in Anjum!

Vanaf
€ 87,50
Nu boeken

Toer/visbootje met buitenboordmotor
  7.9 (28 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 6 Personen
Afmetingen : 4.50 x 1.80 x 0.40 M.

Op het Lauwersmeer wordt vaak op snoekbaars gevist. Het meer kent namelijk grote diepteverschillen en aan de randen van de oude zee-zandbanken komt deze vis voor. Voor de vissers heeft Waddeninzicht 8 Pioner 15-visboten in de verhuur. De Pioner 15 is het nieuwste model in de Pioner line-up van Yamaha. Wij hebben deze schepen voorzien van een 4 takt Yamaha aanhangmotor. Het interieur is ontworpen met het oog op maximaal comfort voor de inzittenden. Deze grijze Pioner 15 heeft twee grote afsluitbare opbergruimten. Uitrusting: anker, 2 landvasten, 2 roeiriemen, brandstoftank, kaart van het Lauwersmeer Een goedkope toerboot huren om mee op het Lauwersmeer te vissen? Dat kan bij bootverhuur Waddeninzicht in Anjum!

Vanaf
€ 80,-
Nu boeken

Drascombe
  9.0 (1 Beoordelingen)

Kajuit zeilboot - 2 Slaapplaatsen
Afmetingen : 6.63 x 2.00 x 1.27 M.

De Drascombe is hele handzame boot met een kleine kajuit. Een ideaal bootje voor op de Wadden vanwege zijn geringe diepgang. Met midzwaard 1,27 meter en zonder midzwaard 0,30 meter. Een schip wat elke ondiepte moeiteloos neemt: als iedereen nog wacht op vloed of gestopt is voor het vallende water, vaart de Drascombe vrijwel ongehinderd door. Loop je toch vast dan stap je overboord en dan duw je jouw Drascombe naar een dieper stuk vaarwater. De bekende, maar helaas overleden, Nederlandse nautische columnist H. Vandersmissen heeft overigens al veel zeilverhalen op papier gezet over zijn avonturen met dit bijzondere scheepje. ( o.a The Shallow Sea Drascombe, Gezinsverhalen, Wadverhalen, Rond de Friese Zee) De belangrijkste eigenschappen van de Drascombe zijn naast haar geringe diepgang, de 2e mast met "de druil" als zeil en papegaaienstok als bijbehorende giek. Verder kun je met een Drascombe ook roeien of wrikken. Het is zelfs zo dat bij een beperkte diepte het roer eruit getild moet worden en vervolgens één van de riemen op de roeidol op de achtersteven als roer gebruikt gaat worden. Net als in Venetië. De Drascombes van Waddeninzicht hebben twee slaapplaatsen. De  Drascombes hebben aan stuurboord  een hangmat en kunnen desgewenst  een porta-potti daaronder plaatsen. Verder behoort een kookkist met brander, keukenspullen, servies en bestek tot de standaard uitrusting. De Drascombes zijn uitgerust met veel waterdichte voorraadtonnetjes, zodat kleren en andere zaken tijdens het varen keurig droog opgeruimd blijven. Hoewel je met de roeiriemen een heel eind kunt komen zijn de schepen ook uitgerust met een 4 PK buitenboordmotor met lichtspoel, zodat de lichtaccu ook vol gemaakt kan worden.


Cape Cutter

Kajuit zeilboot - 4 Slaapplaatsen
Afmetingen : 5.80 x 2.20 x 1.22 M.
Motor: ? ? (?, ?)

Dit eveneens traditioneel ogende bootje is een recent ontwerp van de Zuid Afrikaan Dudley Dix. Na een aanvankelijke start van de productie in Zuid Afrika, speelt zich dat nu geheel af bij Honnor Marine in Engeland. Als je afgaat op de wachtlijst bij Honnor Marine voor een dergelijk bootje, is zij een gewild schip Het is een doordacht ontwerp met wat trekjes van een Cornish Shrimper. Het mooie is dat zij, vergeleken met de even lange Cornish Shrimper 4 slaapplaatsen heeft. Verder een 1-pits-kookkomfoor, drinkwatertankje, wasbak en op aanvraag een porta-potti. Door haar geringe diepgang zijn de meest rustige plekjes op te zoeken.

Vanaf
€ 340,-
Nu boeken

Cornish Shrimper

Open zeilboot - 2 Slaapplaatsen
Afmetingen : 5.87 x 2.18 x 1.22 M.
Motor: ? ? (?, ?)

Een rank bootje, in haar eenvoud prachtig om te zien. Prima voor de Wadden. In de kajuit bevinden zich twee kooien, een éénpits-kookkomfoor, drinkwatertankje en wasbak. De Shrimper is -voor zijn afmetingen - een bijzonder zeewaardig schip en je hebt zelden last van overkomend buiswater. Door haar geringe diepgang zijn de meest rustige plekjes op te zoeken. Een romantische vaartocht ligt hiermee in het verschiet.

Vanaf
€ 340,-
Nu boeken

Cornisch Crabber

Kajuit zeilboot - 4 Slaapplaatsen
Afmetingen : 8.91 x 2.44 x 0.74 M.
Motor: ? ? (?, ?)

De Cornish Crabber is een karakteristiek Engels zeiljacht en kunt u huren bij Waddeninzicht in Anjum. De ideale familieboot. De Crabber is robuuster dan de Shrimper en ook groter. Oorspronkelijk ontworpen om aan de woeste Engels westkust (Cornwall) te varen. Je zult dan nauwelijks buiswater in de kuip krijgen. De Crabber is een hele leuke boot om als ervaren zeiler(s) samen met je familie of vrienden het Wad te gaan verkennen. Bovendien zul je aan de wal veel bewondering oproepen in verband met de prachtige traditionele scheepslijn. Zij is uitgerust met een inbouw 1-pitter dieselmotor en 2 accu's (start en lichtaccu).Er is slaapgelegenheid voor 4 volwassenen. Onder het bed in het vooronder bevind zich een toilet (porta-potti). Er is een 2 pits-kookkomfoor, een wasbak en een kaarttafel. En in de kajuit kan het aan tafel bij het olielampje heel gezellig worden.

Vanaf
€ 440,-
Nu boeken

Powered by Barqo