Sloep 6-persoons (Langweerder)
  8.6 (66 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 6 Personen
Afmetingen : 6.50 x 2.50 x 0.60 M.

De omgeving van het Lauwersmeer biedt veel mogelijkheden om in alle rust prachtige sloepentochten te gaan ondernemen. Vandaar dat Waddeninzicht met de realisatie van Esonstad een aantal verhuur sloepen heeft aangeschaft. Te huren zijn de zogenaamde Langweerder polyester sloepen. De sloepen worden allemaal aangedreven door een inboard dieselmotor. Afmetingen: lengte * breedte: 6,50 *2,50m Uitrusting: zitkussens, zwemtrap, anker, 1 meerpennen, 4 stootbullen, 3 landvasten, kaart van Lauwersmeer en omgeving, scheepstoeter, borstel en dweil. Met de standaard buiskap kunt u bij wat zomers hemelwater droog blijven zitten.

Vanaf
€ 185,-
Nu boeken

Sloep 9-persoons (Fisherman 650)
  8.5 (15 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 9 Personen
Afmetingen : 6.50 x 2.45 x 0.60 M.

De omgeving van het Lauwersmeer biedt veel mogelijkheden om in alle rust prachtige sloepentochten te gaan ondernemen. Vandaar dat Waddeninzicht met de realisatie van Esonstad een aantal sloepen heeft aangeschaft. Het betreft zogenaamde Fisherman polyester sloepen. De sloepen worden allemaal aangedreven door een inboard dieselmotor. Afmetingen: lengte * breedte: 6,50 *2,50m;  Uitrusting: zitkussens, zwemtrap, anker, 1 meerpennen, 4 stootbullen, 3 landvasten, kaart van Lauwersmeer en omgeving, scheepstoeter, borstel en dweil. Met de standaard buiskap kunt u bij wat zomers hemelwater droog blijven zitten.

Vanaf
€ 190,-
Nu boeken

Polyvalk (Electro)
  8.7 (18 Beoordelingen)

Open zeilboot - ? Slaapplaatsen
Afmetingen : 6.65 x 2.00 x 0.85 M.
Vanaf
€ 87,50
Nu boeken

Polyvalk
  8.5 (43 Beoordelingen)

Open zeilboot - ? Slaapplaatsen
Afmetingen : 6.65 x 2.00 x 0.85 M.

Waddeninzicht verhuurt veel Poly-valken (polyester valken) waarmee je heerlijk kan zeilen op het Lauwersmeer. De polyvalk is een goed ontwikkeld en voortdurend verbeterde zeilboot, die uitermate geschikt is voor de verhuurmarkt. De polyvalken van Waddeninzicht worden allemaal aangedreven door een buitenboordmotor.   Afmeting: lengte * breedte: 6,65 *2,00m Zeiloppervlak: 17,5m2 Uitrusting: anker, 1 meerpen, 2 stootbullen, 3 landvasten, kaart van Lauwersmeer, hoosvat, scheepstoeter, borstel en dweil. Een poly valk huren op het Lauwersmeer? Dan kan dat bij bootverhuur Waddeninzicht in Anjum!

Vanaf
€ 87,50
Nu boeken

Toer/visbootje met buitenboordmotor
  8.1 (42 Beoordelingen)

Sloep/open motorboot - 6 Personen
Afmetingen : 4.50 x 1.80 x 0.40 M.

Op het Lauwersmeer wordt vaak op snoekbaars gevist. Het meer kent namelijk grote diepteverschillen en aan de randen van de oude zee-zandbanken komt deze vis voor. Voor de vissers heeft Waddeninzicht 8 Pioner 15-visboten in de verhuur. De Pioner 15 is het nieuwste model in de Pioner line-up van Yamaha. Wij hebben deze schepen voorzien van een 4 takt Yamaha aanhangmotor. Het interieur is ontworpen met het oog op maximaal comfort voor de inzittenden. Deze grijze Pioner 15 heeft twee grote afsluitbare opbergruimten. Uitrusting: anker, 2 landvasten, 2 roeiriemen, brandstoftank, kaart van het Lauwersmeer Een goedkope toerboot huren om mee op het Lauwersmeer te vissen? Dat kan bij bootverhuur Waddeninzicht in Anjum!

Vanaf
€ 95,-
Nu boeken

Powered by Barqo