Huurvoorwaarden Jachthaven Heeresloot B.V.

  1. De boten zijn all-risk verzekerd met een eigen risico van € 350,- (Aquanaut € 500,-) per geval. De verzekering geldt niet voor de Waddenzee, de Zeeuwse stromen en het IJsselmeer. Het bevaren van deze wateren is niet toegestaan.
  2. Pas na ontvangst van de halve huurprijs (aanbetaling) is de reservering definitief. De aanbetaling dient binnen 14 dagen na reservering te zijn voldaan. Nadat verhuurder de aanbetaling heeft ontvangen, ontvangt huurder een bevestiging met het nog resterende bedrag, dit bedrag dient huurder uiterlijk 3 weken voor het wegvaren te voldoen.
  3. De € 350,- (Aquanaut € 500,-) borg (tevens eigen risico) dient voor afvaart te zijn voldaan. De borg wordt terugbetaald als de boot schoon, volgetankt en in goede staat teruggebracht is.
  4. Schade dient huurder direct te melden aan verhuurder.
  5. Brandstof, haven-, brug- en sluisgelden zijn voor rekening van de huurder.
  6. De huurweek loopt van zaterdag 09.00 uur tot vrijdagmiddag 14.00 uur.
  7. Vaar niet te snel in onoverzichtelijk water, zodat u in alle omstandigheden het schip in bedwang heeft. Varen onder invloed van drank en/of drugs is ten strengste verboden. Draai niet met de schroef in ondiep water, zoals bij de wal, bij het aanleggen en wegvaren. Vaar niet bij nacht.
  8. Het is niet toegestaan andere vaartuigen op sleeptouw te nemen of uzelf te laten slepen zonder toestemming van verhuurder.
  9. Reparaties mogen niet zonder toestemming van verhuurder worden uitgevoerd.
  10. Huisdieren in overleg.

Legitimatie verplicht. Minimum leeftijd 21 jaar

Annulering:

Indien de huurder de huurovereenkomst wil annuleren, moet hij de verhuurder zo spoedig mogelijk hiervan schriftelijk in kennis stellen.  In geval van annulering is de huurder aan de verhuurder een gefixeerde schadeloosstelling verschuldigd te hoogte van :
-15% van de overeengekomen huursom in geval van annulering tot drie maanden vóór de aanvang van de huurperiode;
-50% van de overeengekomen huursom in geval van annulering tot twee maanden vóór de aanvang van de huurperiode;
-75% van de overeengekomen huursom in geval van annulering tot één maand vóór de aanvang van de huurperiode;
-100% van de overeengekomen huursom in geval van annulering binnen één maand vóór de aanvang van de huurperiode dan wel op de ingangsdatum van de huurperiode, alle voornoemde schadeloosstellingsbedragen met een minimum van € 50,-
In geval van annulering door de huurder kan hij de verhuurder om indeplaatsstelling van een derde verzoeken.
In het geval vorenbedoelde derde voor de verhuurder acceptabel is, is de huurder slechts 10% van de overeengekomen huursom met een minimum van € 45,- en een maximum van
€ 110,- verschuldigd.

Annuleringsverzekering:

Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden. Om ervoor te zorgen dat u goed weet waar u wel en niet voor verzekerd bent, raden wij u aan de voorwaarden goed door te lezen. Met een annuleringsverzekering  gaat u goed verzekerd op reis. Hieronder leest u enkele tips en adviezen voor als u op reis gaat.

WILT U UW REIS ANNULEREN?
Neem dan zo snel mogelijk contact op. Doe dit in ieder geval binnen drie dagen. Bent u ziek of heeft u een ongeval gehad? Vraag dan aan de dokter of hij denkt dat de reis kan doorgaan. Ook als de vertrekdatum nog ver weg is.
HOE CLAIMT U EEN ANNULERING?
Kan uw geboekte reis niet doorgaan ? Meld dit dan  zo snel mogelijk. Voor een snelle afhandeling, vragen wij u de annulering goed en volledig te omschrijven en alle originele rekeningen, garantiebewijzen, offertes, verklaringen of andere bewijzen mee te sturen.

ANNULERINGSDEKKING
Deze dekking geldt alleen als uit het huurcontract blijkt dat deze is meeverzekerd.
Verzekerde Annuleringsredenen
Verzekerd is Annulering als gevolg van:

Bij annulering vóór vertrek heeft alleen de op het contract genoemde verzekerde 
recht op uitkering. Bij af- of onderbreking van het arrangement wordt 
vergoeding naar rato gegeven.